Nedim Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : 05052551910
WEB https://768296.meb.k12.tr
Adres : MİMARSİNAN MAH. E5 LONDRA ASFALTI CAD. ISTANBUL ADLIYESI MIMAR SINAN DURUŞMA SALONU BLOK NO: 68 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL
VİZYON : Kurumsal kimliği,özgün okul kültürü ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve şanlı tarihini içselleştirmiş ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:00/16:20
Isınma : Kalorifer - Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : TOPLU ULAŞIM
Yerleşim Yeri : MİMARSİNAN MAHL. D100 KARAYOLU CD. NO68/1 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 KM
Kontenjan Bilgileri : 60 SINAVLI 80 SINAVSIZ
Sportif Etkinlikler : MUAY THAİ DÖVÜŞ SPORU WUSH KUNGFU SANDA DÖVÜŞ SPORU FUTBOLL
Bilimsel Etkinlikler : TÜBTAK 4006
Proje Çalışmaları :